Nyhetsrum

Pressbilder

Bilderna är fria för publicering, men ange källa. Bilderna får bara användas för redaktionell publicering eller som journalistiskt bakgrundsmaterial. Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Event - Klicka på önskad bild för att ladda ner

Favoptic.fi korar Aalto Universitetets vinnare av bästa designmönster för glasögonbågar.

    
Favoptic har under våren arrangerat en mönsterdesign-tävling tillsammans med studentkåren Tokyo på Aalto Universitetet i Helsingfors. Den 12 maj presenterades vinnarna med uppmärksamhet och prispengar.
Favoptics tävling som pågått under våren har gått ut på att elever på Aalto Universitetet i Helsingfors skulle ta fram nya mönsterdesigner för glasögonbågar. Vinnarna korades under ett event anordnat av studentkåren Tokyo på Aalto Universitetet den 12 maj.1:a pris 1000 EUR


Jesse Pasanen

2:a pris 500 EUR


Antti Grundstén

3:e-5:e pris varsitt par glasögon


Sami Kiviharju

Matti Pärssinen
Salla Kirjalainen

Vinnarnas mönster finns nu tillgängliga att beställa hem via Favoptic Personal Print.
”Vår tjänst Personal Print handlar om att hjälpa våra kunder att göra sina glasögon mer personliga. Genom samarbetet med Aalto Universitetet kan vi nu lägga till tre prisbelönta bidrag i vårt befintliga galleri av färdiga mönster och bilder att välja mellan när man designar sina egna glasögon” säger Carl Erik Eriksson, VD för Favoptic.